Softwash voor de professionele glazenwasser

Softwash is een veilige en duurzame reinigingsmethode die zeer geschikt is voor professionele glazenwassers. Bij Softwash wordt gebruik gemaakt van lage druk en biologisch afbreekbare chemie om oppervlakken te reinigen. Het is een effectieve manier om vuil, vlekken en aanslag te verwijderen zonder schade aan te brengen aan het glas of andere oppervlakken. Bovendien verbruikt de Softwash-methode tot wel 70% minder water dan conventionele reinigingstechnieken, wat zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk is. Als professionele glazenwasser kun je met Softwash op een efficiënte en duurzame manier voor een stralend resultaat zorgen.

Telescoopstelen voor raamreiniging

Als professionele glazenwasser wil je natuurlijk dat je werk vlekkeloos verloopt en je alle ramen goed kunt wassen. Telescoopstelen zijn daarbij onmisbaar geworden. Ze zijn speciaal ontworpen om bij lastig te bereiken plekken te komen, zoals hoge gevels of ramen op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het is belangrijk om de juiste telescoopsteel of tuckerpole systeem aan te schaffen die past bij jouw behoeften. Meet daarom eerst nauwkeurig de lengte die je moet overbruggen voordat je een keuze maakt uit de verschillende soorten telescoopstelen van verschillende merken en gemaakt van diverse materialen met elk hun eigen maximale lengte.
Met sommige modellen kun je maar liefst een werkhoogte bereiken van 20 meter, zoals bijvoorbeeld de carbon tuckerpole. Door gebruik te maken van deze handige tool wordt het werk niet alleen makkelijker, maar ook veiliger omdat er minder kans is op valpartijen of ongelukken tijdens het werken op hoogtes.

Milieu-impact en veiligheid van Softwash-producten

Softwash is niet alleen een veilige, maar ook milieuvriendelijke manier van reinigen. De methode maakt gebruik van biologisch afbreekbare chemie, wat betekent dat het geen schadelijke stoffen achterlaat in het milieu. Bovendien verbruikt de Softwash-methode tot wel 70% minder water dan conventionele reinigingstechnieken, waardoor er minder verspilling van water plaatsvindt en de ecologische voetafdruk wordt verminderd. Het is belangrijk om te weten dat alle Softwash producten geregistreerd zijn bij het Nederlandse Antigifcentrum en 100% veilig zijn voor mens en dier. Als professionele glazenwasser kun je dus met een gerust hart gebruik maken van deze duurzame en veilige reinigingsmethode.

Soorten oppervlakken die met Softwash gereinigd kunnen worden

Met de Softwash-methode kunnen verschillende oppervlakken gereinigd worden, zoals daken, gevels, schuttingen, terrassen en tuinmeubilair. Deze methode is zeer effectief in het verwijderen van schimmels, bacteriën, algen, mossen, stofaanslag, insectennesten en spinnenwebben van deze oppervlakken. Het belangrijkste voordeel van Softwash is dat het op lage druk reinigt zonder gebruik te maken van een hogedrukreiniger. Hierdoor wordt beschadiging aan het oppervlak voorkomen. Als professionele glazenwasser kun je met de Softwash-methode dus veilig en efficiënt verschillende soorten oppervlakken reinigen en een uitstekend resultaat behalen.

De juiste tools en apparatuur kiezen voor professionele glazenwassers

Als professionele glazenwasser is het belangrijk om de juiste tools en apparatuur te kiezen voor een efficiënte en veilige reiniging. Zo zijn telescoopstelen onmisbaar bij het bereiken van moeilijk toegankelijke plaatsen en biedt Softwash een veilige en duurzame reinigingsmethode. Er zijn verschillende soorten Softwash-systemen verkrijgbaar met diverse haspels en bedieningsmogelijkheden, zoals de V16 softwash systemen. Kies zorgvuldig welke tools en apparatuur passen bij jouw behoeften als professionele glazenwasser om zo tot het beste resultaat te komen.

 

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Galeriehetnoorderlicht
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart