Een absurde mockumentary volgt een slordige robot die zijn ornery Creator weglacht

Verbazingwekkend

#humor #robots #sciencefiction #korte film #video

26 augustus 2021

Grace Ebert

Brian en Charles zijn net als alle andere huisgenoten. Ze houden van dansfeesten in de slaapkamer en competitieve spelletjes van Scrabble, trekken gedateerde kleren uit elkaars kasten en maken zelfs ruzie over wiens eten van wie is – Charles is berucht om het stiekem happen van Brians groenten als hij er niet is. In de meeste opzichten is de band tussen het voortdurend verwarde paar typerend voor andere vriendschappen, maar één ding onderscheidt hen: Charles is een stuntelige, overbodige robot die Brian op een winter heeft gebouwd tijdens een intense depressie, en nu zitten ze aan elkaar vast.

Even onbezonnen en onhandig, speelt het eigenzinnige duo in een briljante korte film geschreven en geregisseerd door Jim Archer. De productie in mockumentary-stijl volgt hun gedeelde routines van het eten van bessen en dwalen door hun landelijke huisje, voordat ze het door kool gevoede gevecht vastleggen dat hun band bedreigt.

Archer deelde enkele details achter de schermen over de low-budget productie met Kort van de week, en je vindt een uitgebreid archief van zijn korte films op zijn site.

#humor #robots #sciencefiction #korte film #video

Zijn dit soort verhalen en artiesten belangrijk voor je? Word Kolossaal Lid en steun onafhankelijke kunstuitgeverijen. Word lid van een community van gelijkgestemde lezers die gepassioneerd zijn door hedendaagse kunst, help onze interviewseries te ondersteunen, krijg toegang tot partnerkortingen en nog veel meer. Doe nu mee!


creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Galeriehetnoorderlicht
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart